Lammert Kamphuis

Dagvoorzitter en spreker
Drs. Lammert Kamphuis is filosoof, bestsellerauteur en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert is een veelgevraagd spreker, sprak meerdere malen voor volle zalen op Lowlands, is hoofddocent bij The School of Life Amsterdam en huisfilosoof bij Koffietijd/5 Uur Live op RTL 4. Filosofie voor een weergaloos leven werd al snel een bestseller. Nouveau noemde hem ‘een van de meest inspirerende sprekers van het moment.’

Karim Benammar

Dr. Karim Benammar is filosoof en gespecialiseerd in transformerend denken en geeft lezingen en workshops aan bedrijven en organisaties. Hij heeft filosofie gestudeerd in Engeland, Amerika en Japan, gedoceerd aan de universiteit van Kobe en was lector aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is auteur van Overvloed, Reframing – the art of thinking differently en Denken over geld en waarde.

Stine Jensen

Stine Jensen is filosoof, schrijver en programmamaker. Ze schreef diverse non-fictie boeken, onder meer Go East en Goeroes, over de verleidingen en valkuilen van moderne spiritualiteit. Haar boek Dus ik ben. Een zoektocht naar identiteit (samen met Rob Wijnberg) werd een bestseller. Haar kinderboeken Lieve Stine, weet jij het? en Vriendschap is alles werden bekroond met griffels. Mede vanuit haar eigen ervaring is zij op zoek naar oplossingen voor overproductiviteit, burn-out en stress. 
(foto: Stef Nagel)

André Wierdsma 

Prof. dr. André Wierdsma is emeritus hoogleraar ‘Organiseren en co-creëren’ op Nyenrode en kerndocent ‘Leiderschap en Filosofie’ op de Academie op Kreta. Bekend van publicaties over co-creërend veranderen, lerend organiseren, organisatiedynamiek en leiderschap. Zeer ruime ervaring op grensvlak leiderschap- en organisatieontwikkeling. In zijn emeritaatsrede ‘Vrijmoedig positie kiezen, moreel leiderschap in netwerken’ werkt hij de morele dimensie van leiderschap uit. Hoe realiseer je en bewaak je een praktijk van samenwerking gebaseerd op respect én waardecreatie? 

 

webinar software
 webinar software